Produkten har blivit tillagd i varukorgen

info@soluppgangen.se    Tel. 0705-307383

Frakt 49 kr - fri frakt vid order över 1000 kr

Om oss

Soluppgången har ett stort och blandat sortiment av det mesta inom inredning – Smått som stort. Vi brinner för allt med inredning och väljer därför sortimentet med största omsorg. Alla produkter är noga utvalda och numera försöker vi ständigt leta efter nya unika produkter. Vi älskar allt som har med inredning att göra och hoppas kunna sätta lite extra guldkant på ditt liv och hem.

Inredning och shopping hos oss ska vara genuint, elegant, tufft och lyxigt men med en personlig känsla. Allt för att skapa Harmoni i Hemmet – i Ditt Hem.
Vi garanterar snabba leveranser, enkla och synliga villkor, öppet köp och en unik personlig service. Vi brukar säga vi är det lilla företaget med det stora hjärtat.

Soluppgången är stolt över att presentera ett nytt samarbete med det Australienska märket Klaylife som tillverkar unika takkronor. Soluppgången är Klaylife’s första svenska återförsäljare. www.klaylife.com

Soluppgången har funnits sedan 2009 och drivs av 2 livsglada och inredningstokiga tjejer: mor & dotter Yvette & Denice Lindell och är en del av Idébolaget Lindell AB. Ett familjeföretag med verksamhet inom Inredning och Styling samt Försäljning och Byggnation av pool & snickeri.

Numera är styling och olika kursverksamheter också en stor del av verksamheten och kolla gärna in hemsidan www.stylingbydenice.com som visar hur vi kanske kan hjälpa Dig om du inte riktigt hittar den Röda Tråden hemma eller kanske ska sälja din bostad och vill ha lite hjälp med att presentera ditt hem från sin bästa sida.

Vi finns till för Dig som uppskattar och värdesätter personlig service, hög kvalitet, tillgänglighet och unika produkter.

Hjärtliga Hälsningar Yvette & Denice Lindell

 

 

Produkter
Handla
Övrigt
Moms visas: