Produkten har blivit tillagd i varukorgen

info@soluppgangen.se    Tel. 042- 623 77 11

                                         SOLUPPGÅNGEN finns numera endast som webbutik

                   
 Tveka aldrig höra av dig: 042-623 77 11 eller via mail/sociala medier!

Om oss

Vi brinner för allt inom interiör och väljer därför sortiment med största omsorg. Alla produkter är noga utvalda och vi letar ständigt efter nya unika produkter till vår butik. Vi engagerar oss i allt som har med inredning att göra och hoppas därför kunna sätta lite extra guldkant på ditt hem med våra utvalda produkter. 

Att vara kund hos oss ska kännas genuint, tufft och personligt. Vi vill gärna vara med i hela processen och diskuterar tills vi funnit en lösning eller produkt som passar dig och dina behov. Vi garanterar snabba leveranser, enkla och synliga villkor, öppet köp och en unik personlig service. 
 

Soluppgången har funnits i mera än 15 år och drivs idag utav 2 kreativa tjejer som arbetar som inredare, och älskar inredning. Ingen dag är den andra lik hos oss, vi arbetar parallelt med styling och inredningstjänster och har alltid flera bollar i luften - vilket vi älskar! Vi uppdaterar ständigt våra sociala medier så att ni hela tiden så kunna se nya och härliga produkter. Såklart syns våra produkter i alla våra inredningsprojekt, dem kan du följa här: styling.by.dey

Du är varmt välkommen till oss, vi finns till för dig som uppskattar och värdesätter personlig service och hög kvalitet.

Hjärtliga Hälsningar Denice & Yvette

 

 

Produkter
Handla
Övrigt