Produkten har blivit tillagd i varukorgen

info@soluppgangen.se    Tel. 042- 623 77 11

                         SOLUPPGÅNGEN HITTAR NI PÅ STORGATAN 54 I ÄNGELHOLM.
     ÖPPETTIDER: MÅNDAG-FREDAG 11.00-18.00 SAMT LÖRDAGAR 11.00-15.00   

 

Vi tog steget mot unika kläder! 

Länge hade tanken funnit hos oss alla, skulle vi inte börja erbjuda kläder till våra kunder? Att skapa en "klädstil" och känsla som även genom kläder andas: Soluppgången. Vi satt oss ner och konstaterade snabbt dem viktigaste punkterna för oss alla. Kläderna skulle vara tvugna att vara: unika, prisvärda och tillverkade med bra samt hållbara material. 

Tidlöshet var också något som dök upp, precis som vi valt att arbeta med vår inredning i butiken, vill vi att allt ska kunna användas i oändlighet. Tonerna ska därför vara så pass enkla att du själv ska kunna matcha med din egna basgarderob och ditt hem.

Hur gör vi för att hålla det unikt då? Vi väljer leverantörer som inte finns att få tag på i närområdet, i bästa fall inte ens i landet. Vi köper inte in stora kvantiteter, utan vi låter kunderna hitta sina favoriter och bli nästintill ensamma om det. 

Hur gör jag för att handla era kläder? 

Vi har valt att hålla våra märken exklusiva och därför startat vår försäljning utav plaggen i vår fysiska butik i Ängelholm. Vi har upplevt ett stort intresse ifrån våra webb-baserade kunder samt vår följare på sociala medier och har därför fått utvecka möjligheter att få tag på våra plagg, såhär kan du gå till väga: 

 •  Besök oss i butiken om möjligheten finns, vi har många års erfarenhet inom kundbemötande, hållbara material samt passform och storleksval.

   

 • Kontakta oss med din förfrågan: kontaktinfo eller på sociala medier, Instagram: Soluppgangeninredning eller via Facebook: Soluppgången 

   

 • Vi erbjuder storleksinformation, mått på plagget du önskar, materialbeskrivning/tvättråd, bilder med plagget på, bilder med plagget frilagt samt video om så önskas. Vi erbjuder även försäljning via Facetime där du ännu bättre kan upleva passformen samt ställa frågor kring det önskade plagget "live". 
   
 • Betalning sker via Faktura hos Klarna eller via Swish, vi skickar plaggen spårbart via DHL eller eventuellt lämnar av det om du bor i närområdet. 
   

Vi vill ge alla möjligheten att hitta "sitt unika plagg" hos oss på Soluppgången, ingen fråga är för dum.
Vi hjälper dig hela vägen. Besök eller kontakta oss redan idag. 

Produkter
Handla
Övrigt