Produkten har blivit tillagd i varukorgen

info@soluppgangen.se    Tel. 042- 623 77 11

                                         SOLUPPGÅNGEN HITTAR NI PÅ STORGATAN 54 I ÄNGELHOLM.

                      TIS-ONS 13.00-18.00, TORS-FRE 11.00-18.00 & LÖR: 11.00-15.00 SÖN-MÅN: STÄNGT


Hej Förnamn!

Du är varmt välkommen till en inspirerande höstkväll hos oss på Soluppgången Onsdagen den 27 September. Visst är det svårt att tänka sig att hösten redan faller på? Men snart står vi mitt i den och då vill vi försöka "ljusa upp" lite i vardagen.

För att så många som möjligt ska kunna ta del utav denna kväll har vi valt att hålla "öppethus" med två olika tider. Antingen bokar du tiden mellan 16.30-18.30 eller den lite senare 19.00-21.00. I och med att det är öppethus väljer du själv när du kommer och går men såklart inom den tid du valt på vår hemsida. Oavsett tid så hoppas vi att du vill samlas med oss just denna kväll och njuta utav hösten tillsammans.

Du köper din biljett på vår hemsida för 100kr, då har du säkrat din plats och har tillgång till erbjudande under kvällen samt 20% rabatt på alla produkter i butiken, även nyheterna! 


Lite vad kvällen bjuder på: 

○ Med oss denna kväll har vi en ny leverantör som kommer introducera er för lite nya produkter. Vi tycker att en höst utan dessa produkter inte är en riktig höst..
Ni kommer under kvällen kunna känna och hitta er favorit inom fårskinn och plädar. 

○ Vi kommer att bjuda på en höstig soppa i vår nya utemiljö. Såklart under tak, men kan vara bra att ta med en lite tjockare jacka.. 

○ Du köper din plats för 100kr men i utbyte får du 20% på alla varor i butiken. När du köper din biljett så välj "hämtas i butik" men OBS - betalning erläggs vid orderläggning.  

○ Passa på att fråga om inredningstips eller stylinghjälp. Vi finns här för er med tips och råd!

Vi ser fram emot en kväll tillsammans med våra härliga kunder och hoppas att ni känner detsamma. 
Vi önskar er en bra start på hösten så ses vi den 27 September!

Biljetterna bokar du här: www.soluppgangen.se genom att söka på "höstmys" eller klicka på länken: https://www.soluppgangen.se/presentkort/hostmys-hos-soluppgangen-hostens-mest-inspirerande-kvall/

/ Soluppgången ☼
Produkter
Handla
Övrigt